Ünlü kalp ve iç hastalıkları doktoru Prof. Dr. Canan Karatay, sadece sağlık alanındaki çalışmalarıyla değil, özel hayatıyla da sıkça gündeme gelmektedir. Son zamanlarda yaptığı duygusal açıklamalarla dikkat çeken Karatay, 1979 yılında nikah masasına oturduğu eşi Ali Başak Karatay ile ilgili merak uyandırdı.

Canan Karatay'ın Eşi Ali Başak Karatay Kimdir?

Canan Karatay, verdiği bir röportajda eşi Ali Başak Karatay ile olan ilişkisini şu sözlerle anlatmıştı: "Bana, 'Evde kaldın!' diyorlardı, 35 yaşındaydım çünkü, umurumda bile değildi, deli gibi ders çalışıyordum. Annem bir gün, 'Senin çalışmanı böleceğim diye korkuyorum ama emekli öğretmen arkadaşlarım bana yarın çaya gelmek istiyorlar!' dedi. Ben de, 'Gelsinler, gelsinler, ben size hizmet ederim' dedim. Nasıl dedim ben de bilmiyorum, üzerime bir iyilik geldi. Annem de çok şaşırdı. Gerçekten de o gün elimden geleni yaptım. İşte o emekli öğretmenlerin arasında kaynanam da varmış, beni pek bir beğenmiş, oğluyla tanışmamızı sağladı. Çocuğu da düşünmüyorduk ama sonra trenin kaçacağını fark edince, 40 yaşında doğurdum."

Canan Karatay Eşi

Karatay'ın Eşi Hakkında Duygusal İtiraflar

Canan Karatay, geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir programda eşi Ali Başak Karatay ile olan ilişkisini şu sözlerle açıklamıştı: "Eşime yanındayken bile hasret duyuyorum, bizi annelerimiz tanıştırdı."

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

Editör: Havva Andırır