Diyarbakır'da Başhekime Silahlı Saldırı: Dr. Halim Güler yaralandı mı sağlık durumu nasıl? Diyarbakır'da Başhekime Silahlı Saldırı: Dr. Halim Güler yaralandı mı sağlık durumu nasıl?

Biga ilçesi Esentepe Mahallesi'nde bugün sabah saatlerinde meydana gelen trajik olayda, İsmail Çakmak adlı baba, cinnet geçirerek eşi Filiz Çakmak ve 8 yaşındaki oğlu B.Ç.'yi pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

Olay Nasıl Gerçekleşti?

Saat 11.00 sıralarında, Esentepe Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 2. katında yaşanan olayda, İsmail Çakmak ile eşi Filiz Çakmak arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Tartışmanın ardından sinirleri bozulan İsmail Çakmak, evde bulunan pompalı tüfekle önce eşini ve ardından oğlunu vurdu.

Apartman Sakinleri Ne Zamandır Olaydan Şüpheleniyordu?

Olay sırasında apartmandan tüfek sesleri duyan komşular, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte, içeriye girildiğinde acı manzara ortaya çıktı. İsmail Çakmak, eşi Filiz Çakmak ve oğlu B.Ç.'yi kanlar içinde bulan ekipler, yaptıkları incelemede üçünün de hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay Yerinde İnceleme Başlatıldı

Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sonrasında, İsmail Çakmak, eşi Filiz Çakmak ve oğlu B.Ç.'nin cenazeleri Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayın ayrıntılarını ve motivasyonunu belirlemek üzere geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım