Tuğba Koç'un Ölümüyle İlgili Savcılık Hangi İddialar Yalanlandı, Olayın Soruşturmasında Hangi Detaylar Ortaya Çıktı? Tuğba Koç'un Ölümüyle İlgili Savcılık Hangi İddialar Yalanlandı, Olayın Soruşturmasında Hangi Detaylar Ortaya Çıktı?

Ünlü avukat Naim Gönenli, 43. yaşını yakın dostlarıyla birlikte kutladı. Doğum günü partisi, İstanbul'un Emirgan semtinde bulunan bir mekanda gerçekleşti. Gönenli'nin dostları arasında ünlü isimler yer alırken, eski sevgilisi Çağla Şıkel'in de katılması dikkat çekti.

Ünlü Avukat Naim Gönenli'nin 43. Yaş Kutlaması

Naim Gönenli'nin doğum günü partisi, Türkiye'nin tanınmış isimlerini bir araya getirdi. Murat Boz, Edis, Özge Özpirinçci, Burak Yamatürk, Serkan Keskin, Meriç Aral, Burak Can, Önder Öztarhan, Bedri Güntay, İlker Kızmaz – Aslı Kızmaz, Aybüke Albere ve Merih Ermakastar gibi ünlü isimler, kutlama için Gönenli'nin yanında yer aldı.

Çağla Şıkel'in Sürpriz Katılımı

Gecenin sürpriz konuklarından biri de eski sevgili Çağla Şıkel'di. Geçen bayram tatilinde birlikte görüntülendikleri Çeşme tatilinden sonra, Şıkel'in Gönenli'nin doğum günü partisine katılması dikkat çekti. Gönenli'nin pastasını yakın dostu Özge Özpirinçci ile birlikte üfleyen Şıkel'in ıslık çalarak kutlamaya eşlik etmesi gözlerden kaçmadı.

Arkadaş Kalabilen Eski Sevgililer

Çağla Şıkel, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda, Naim Gönenli ile arkadaşlıklarını ve ilişkilerini açıklamıştı. Şıkel, "Arkadaş kalabilen eski sevgilileriz. Bundan sonra da bizi görürsünüz, göreceksiniz de..." sözleriyle ilişkilerinin dostluk temelinde devam ettiğini belirtmişti.


 

Editör: Havva Andırır