Burger King'in Türkiye ürünlerinde pişmiş dana etinde kanatlı hayvan skandalı! Burger King'in Türkiye ürünlerinde pişmiş dana etinde kanatlı hayvan skandalı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Gazeteci Mehmet Mert'i Neden  Ağır Küfürler Edip Tehdit Etti?

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, kendisiyle telefonda röportaj yapan ve bu röportajı haberleştiren gazeteci Mehmet Mert’i arayarak tehdit etti. Olayın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan gazeteci Mehmet Mert, "Telefonun ucundan konuşmak kolay. Hasan Akgün yüreğin varsa, istediğin meydanda istediğin yerde seninle buluşmaya hazırım" dedi.

Gazeteci Mehmet Mert, CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Röportajın Detayları

Gazeteci Mehmet Mert, CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ü telefonla arayarak röportaj yaptı. Mert’in "Belediye ekonomik olarak ne durumda, ödemeler yapılabiliyor mu?" sorusuna Hasan Akgün, "Hiç kimseye 5 kuruş para ödemiyoruz çünkü bütün ihaleler iptal oldu." cevabını verdi. Mehmet Mert, röportajın ses kaydını alarak daha sonra bu röportajı Damga gazetesinde haberleştirdi ve sosyal medya hesaplarında bir video ile paylaştı.

Belediye Başkanı Hasan Akgün Gazeteci Mehmet Mert'i Neden  Ağır Küfürler Edip Tehdit Etti?

Röportajın yayınlanmasının ardından Hasan Akgün, Mehmet Mert'i arayarak ağır küfürler ve tehditler savurdu. Mert, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Telefonum çaldı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler etti. Ne çoluğum çocuğum kaldı, ne anne babam kaldı. Bütün küfürleri kendisine iade ediyorum. Telefonda kendisine de söyledim. Telefonun ucundan konuşmak kolay. Hasan Akgün yüreğin varsa, istediğin meydanda istediğin yerde seninle buluşmaya hazırım" dedi.

Gazeteci Mehmet Mert "40 Senedir Belediyeyi İflas Ettirmişsin"

Mehmet Mert, paylaşımının devamında, "Ne yapmışım arkadaşlar? Bir röportaj yapmışım, kendisine söyleyerek ses kaydı açmışım. Onu bugün gazetemde yayınlamışım. Daha sonra video yaptım ve sosyal medya hesabımda paylaştım. Beyefendi bana hakaretler ederek, 'Artık eski Hasan Akgün değilim, benden uzak dur. Sana göstereceğim. Buradan süreceğim' diyor. Ya Hasan Akgün kimsin sen? 40 senedir belediyeyi iflas ettirmişsin. Maaş veremiyorsun, para ödeyemiyorsun. Bunları sordum diye, bunları yayınladım diye kendinde hakaret etme hakkı görüyorsun" diye konuştu.

Editör: Murat Serdar Yıldız