Türkiye'nin tanınmış televizyon sunucularından Buket Aydın, medya kariyeri ve özel hayatıyla dikkat çekiyor. İşte Buket Aydın'ın hayatıyla ilgili merak edilenler ve kariyerindeki önemli dönüm noktaları.

Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor? Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor?

Buket Aydın Kimdir ?

Buket Aydın, 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa'da doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu ve daha sonra Atilla İlhan'ın şiirleri üzerine yüksek lisans yaptı. Peki, Buket Aydın'ın medya dünyasındaki yolculuğu nasıl başladı?

Kariyerinin Başlangıcı ve İlerleyişi

Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim aldıktan sonra Radyo'da haber spikerliği yapmaya başlayan Aydın, ardından Kanaltürk'e geçiş yaptı ve televizyon kariyerine adım attı. Kanaltürk'te spor bülteni sunuculuğu ve ana haber bülteni moderatörlüğü gibi görevler üstlendi. TRT Türk ve NTV gibi önemli kanallarda da program sunuculuğu yaptı.

Ödüller ve Başarılar

Kanal D'de haber sunuculuğu kariyerine devam eden Buket Aydın, birçok ödül kazandı. En İyi Haber Spikeri, Yılın Kadın Haber Spikeri gibi prestijli ödüllerle başarıları ödüllendirilen Aydın, CNN Türk'te de "40" adlı sohbet programını sunuyor. Peki, Buket Aydın'ın televizyonculuk kariyerindeki en önemli dönemeler hangileridir?

Özel Hayatı ve Akademik Kariyeri

Nişantaşı Üniversitesi'nde Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak da çalışan Buket Aydın, 2013 yılında iş insanı Erce Baykal ile evlendi.

Editör: Havva Andırır