Brezilya'nın büyük ses getiren ve 150'den fazla ülkede izlenen dizisi "Brasil Avenue" Türkiye'ye uyarlanıyor. Ay Yapım, dizi haklarını satın alırken yönetmen koltuğunda Hilal Saral, uluslararası hit dizilerden tanıdık.

BRASİL AVENNUE OYUNCU KADROSU VE KONUSU 

Pembe dizi türünde olan "Brasil Avenue", Nina'nın Arjantin'de geçirdiği yılların ardından intikam almak için Brezilya'ya dönüş hikayesini anlatıyor. Dizi, Nina'nın dramatik deneyimleri ve aşkı arayışı etrafında şekilleniyor.

Kara Ağaç Destanı 11 bölüm FULL fragman İZLE, Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? Kara Ağaç Destanı 11 bölüm FULL fragman İZLE, Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

YÖNETMENLİĞİNİ HİLAL SARAL YAPACAK

Hilal Saral'ın yönetmenliği, dizinin dramatik tonuna ve duygusal derinliğine katkı sağlayacak. Saral'ın önceki başarılı işleri göz önüne alındığında, Türkiye versiyonunun da izleyicileri etkileyeceği belirgin.

DİZİDE DEVRİM ÖZKAN ROL ALACAK

Devrim Özkan'ın sosyal medyada Hilal Saral'ı takip etmesi, oyuncunun dizide rol alacağı şeklinde yorumlandı. Özkan'ın hangi karakteri canlandıracağı ise şimdilik bilinmiyor.

DİZİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Dizi için çekim tarihi ve hangi kanalda yayınlanacağı konusunda henüz net bilgiler yok. Ay Yapım ve Hilal Saral'ın açıklamaları merak konusu.