Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Bolu Vali Yardımcılığı görevine atanan Hakkı Uzun, kariyerinde çeşitli önemli görevlerde bulunmuş deneyimli bir isimdir. 

Hakkı Uzun Kimdir?

 1965 yılında Tokat'ın Erbaa ilçesinde doğan Uzun, eğitim hayatına Tokat'ta başlamış ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.Hakkı Uzun, 1985 yılında Tokat Kaymakam Adayı olarak göreve başlamış ve sırasıyla Tokat'ın Turhal ilçesi ile Ankara'nın Sincan ilçesinde Kaymakam Vekilliği yapmıştır. Daha sonra Çorum'un Uğurludağ ilçesi ve Erzurum'un Olur ilçesinde Kaymakam olarak görev yapmıştır. ABD'de dil eğitimi alarak mesleki yetkinliklerini artırmıştır.

Zafer Partisi Genel Başkan yardımcısı Sevdagül Tunçer kimdir? Sevdagül Tunçer aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Zafer Partisi Genel Başkan yardımcısı Sevdagül Tunçer kimdir? Sevdagül Tunçer aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği ne?

Görev Aldığı Önemli Pozisyonlar

Diyarbakır Vali Yardımcılığı ve Olağanüstü Hal Bölge Vali Yardımcılığı gibi önemli görevlerin ardından Ankara'nın Gölbaşı ilçesi, İzmir'in Bornova ilçesi ve Hatay'ın Defne ilçesi Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur. Son olarak 2020 yılında Çanakkale Vali Yardımcılığına atanmıştır ve bu görevi süresince Çanakkale'nin idari işlerinde önemli rol üstlenmiştir.

Editör: Havva Andırır