Portekiz Süper Ligi'nin 6. haftasında Boavista, Benfica ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Boavista - Benfica maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak?

Boavista - Benfica Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Boavista ile Benfica arasındaki maç, 23 Eylül Pazartesi günü Estadio do Bessa Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma, Türkiye saati ile 22:15'te başlayacak. İki takımın da galibiyet hedefi ile sahaya çıkacağı bu maç, şampiyonluk yarışının kaderini etkileyebilir.

Gaziantep FK-Trabzonspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Gaziantep FK-Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Gaziantep FK-Trabzonspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Gaziantep FK-Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Boavista Benfica Maçı4

Boavista - Benfica Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Boavista - Benfica maçı, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu sayede, futbolseverler karşılaşmayı takip edebilecek ve heyecan dolu anlara ortak olabilecek. Ayrıca, hakem João Pinheiro'nun yönetiminde gerçekleşecek bu maçta, futbolun heyecanı doruk noktasına ulaşacak.

Boavista Benfica Maçı 4

Kerem Aktürkoğlu Maçta Oynayacak Mı?

Benfica'nın kadrosunda yer alan Kerem Aktürkoğlu, son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Kızılyıldız ile oynanan maçta 90 dakika sahada kalmış ve bir gol katkısı sağlamıştı. Teknik direktör Bruno Lage'nin, Boavista maçında da Aktürkoğlu'na ilk 11'de şans vermesi bekleniyor. Bu, milli futbolcumuz için önemli bir fırsat olacak.

Muhtemel 11'ler Neler?

Boavista'nın muhtemel ilk 11'i şu şekilde: Dutra; Gomes, Abascal, Filipe Ferreira; Onyemaechi; Pérez, Camara; Gonçalo Almeida, Agra; Vukotik; Bozenik.

Benfica'nın muhtemel ilk 11'i ise: Trubin; Kaboré, Otamendi, António Silva, Carreras; Florentino, Kökçü; Di Maria, Rollheiser, Aktürkoğlu; Pavlidis.

Editör: Havva Andırır