Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hakan Akşit'in mesleği ne? Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hakan Akşit'in mesleği ne?

Bitlis Vali Yardımcılığı görevine atanan Kübra Sivaslıoğlu, Kayseri Kocasinan doğumlu ve eğitim hayatına Kayseri'de başlamış bir isimdir. Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olduktan sonra 2018 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak mülki idare amirliği mesleğine adım atmıştır.

Eğitim ve Kariyer Yolculuğu

Kübra Sivaslıoğlu, Kaymakam adaylığı sürecini tamamladıktan sonra Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak göreve başlamış ve Balışeyh ilçesinde Kaymakam Vekilliği yapmıştır. 107. Dönem Kaymakamlık Kursu'nu başarıyla tamamladıktan sonra Yağlıdere Kaymakamı olarak atanmış ve burada görev yapmıştır.

Artvin Şavşat Kaymakamlığı Görevi

Cumhurbaşkanlığı'nın 2023/388 sayılı Atama Kararı ile Artvin'in Şavşat ilçesine Kaymakam olarak atanmış olan Kübra Sivaslıoğlu, 05.09.2023 tarihinde yeni görevine başlamıştır. İngilizce dilinde iyi derecede bilgi sahibi olan Sivaslıoğlu'nun, Artvin ilindeki idari görev süreci merakla beklenmektedir.

Editör: Havva Andırır