Dilan ve Engin Polat’ın kara para aklama davasında MISTIK hangi ifadeleri verdi, suçlamalar neler ve ikinci gün duruşmasında neler oldu? Dilan ve Engin Polat’ın kara para aklama davasında MISTIK hangi ifadeleri verdi, suçlamalar neler ve ikinci gün duruşmasında neler oldu?

Ebru Şahin ve Murat Yıldırım'ın başrollerini üstlendiği Bir Aşk Masalı dizisi, 2024 sezonunun en merak edilen yapımları arasında yerini aldı. Neşe Şen'in hikayesinden yola çıkılarak kaleme alınan dizi senaryosunu Emre Özdür imzalıyor. Peki, dizinin oyuncuları kimler, konusu ne ve hangi kanalda yayınlanacak?

Bir Aşk Masalı Dizisi Oyuncuları ve Hikayesi

Ebru Şahin, Bir Aşk Masalı dizisinde başrolde yer alacak. 1994 doğumlu İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olan Şahin, özellikle Hercai ve İstanbullu Gelin gibi dizilerle tanınıyor. Karşısında ise deneyimli oyuncu Murat Yıldırım bulunacak. 1979 Konya doğumlu Yıldırım, Fırtına ve Asi gibi yapımlarla adını duyurmuş bir isim olarak öne çıkıyor.

Dizide ayrıca Çağdaş Onur Öztürk (Aziz Cem), Ezgi Eyüboğlu (Defne), Zerrin Nişancı (Cavidan) ve Uğur Çavuşoğlu (Esat) gibi tecrübeli oyuncular da yer alacak. Çağdaş Onur Öztürk, Sakarya Fırat ile, Ezgi Eyüboğlu ise Adı Mutluluk dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınan isimler arasında.

Bir Aşk Masalı Dizisinin Yayın Kanalı ve Başlama Tarihi

Bir Aşk Masalı dizisi, Now Tv kanalında izleyicilerle buluşacak. Hazırlık çalışmaları devam eden dizi, Eylül ayında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu sezonun iddialı yapımlarından biri olarak dikkat çeken dizi, romantik bir hikaye ve güçlü bir oyuncu kadrosuyla beklentileri yüksek tutuyor.

Dizinin Yapımcısı ve Yönetmeni

TMC Film tarafından yapımcılığı üstlenilen Bir Aşk Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturacak. Karagöz, İstanbullu Gelin ve Arıza gibi başarılı projelerle tanınan bir isim olarak biliniyor. Dizinin çekim yerleri ise henüz netlik kazanmış değil ancak detaylar ilerleyen zamanlarda paylaşılacak.

Editör: Havva Andırır