Beşiktaş, Samsunspor'u Yenerek Haftayı Kayıpsız Atlatmak İstiyor

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ve Samsunspor kozlarını paylaşıyor. Siyah-beyazlılar, Samsunspor karşısında kazanarak haftayı kayıpsız atlatmak istiyor.

Besiktas Rams Basaksehir 000010

Maç Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Beşiktaş - Samsunspor maçı, 13 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da Tüpraş Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Maçı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

CANLI İZLE  GS FB  maçı | Galatasaray - Fenerbahçe derbisi CANLI YAYIN İZLE CANLI İZLE GS FB maçı | Galatasaray - Fenerbahçe derbisi CANLI YAYIN İZLE

Beşiktaşşşdfd

Maçın Önemi

Beşiktaş, ligde son oynadığı Başakşehir maçında uzatmalarda yediği golün ardından sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Bu sonucun ardından Beşiktaş'ta moraller biraz bozuldu. Siyah-beyazlılar, Samsunspor karşısında galibiyet hasretine son vermek ve haftayı kayıpsız atlatmak için sahaya çıkacak.

Beşiktaşgsfgs

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş'ta tedavileri süren Onur, Masuaku, Tayfur, Salih ve Rebiç forma giyemeyecek. Siyah beyazlıların sahaya Mert; Svensson, Necip, Colley, Bahtiyar; Al Musrati, Gedson; Rashica, Muçi, Semih ve Aboubakar on biriyle çıkması bekleniyor.

Samsunspor'da ise Yusuf Karaboğa ve Muhammet Yıldırım sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Kırmızı-beyazlılarda ise Hüseyin Çipe, Kerim Alıcı, Lukasz Zaluska, Ulusoy, Soner Goncalves, Yassine El Kharrouzi, Yusuf Özer, Zeki Yılmaz, Andreas Weimann ve Babacar Gaye'nin ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Beşiktaşdsjffjd

Beşiktaş'ın Hedefi

Beşiktaş, bu sezon ligde oynadığı 31 karşılaşmada 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Kartal, rakip fileleri 41 kez sarsarken kalesinde ise 37 gol gördü. Beşiktaş ligde ilk üç sıraya girme hedefini sürdürmek istiyor.

Beşiktaşşşşşşşşş

Samsunspor'un Hedefi

Bu sezon lige yükselen ve sezona kötü başlayan Samsunspor'da ise yüzler gülüyor. Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Kardeniz ekibi topladığı 37 puanla 12. sırada bulunuyor. Samsunspor da bu karşılaşmadan puan veya puanlarla dönmek istiyor.

Beşiktaşşşşss