Beşiktaş, savunma hattına önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Hürriyet'in haberine göre, siyah-beyazlılar, Çaykur Rizespor forması giyen 23 yaşındaki savunmacı Emirhan Topçu ile anlaşma sağladı. Beşiktaş’ın, genç oyuncuyu kadrosuna katmak için Karadeniz ekibine 3 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu? Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu?

Bonservis ve Maaş Detayları

Transferle ilgili ayrıntılara göre, Beşiktaş’ın Emirhan Topçu'ya yıllık 600 bin euro maaş teklif ettiği bildirildi. Bu gelişme, Beşiktaş'ın savunma hattını güçlendirme yönündeki çabalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor. Emirhan Topçu’nun, Çaykur Rizespor’da gösterdiği performansla büyük ilgi gördüğü ve İspanyol ekibi Las Palmas’ın da oyuncuyla ilgilendiği öne sürülmüştü.

Emirhan Topçu'nun Performansı

Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor formasıyla 32 resmi maça çıkan Emirhan Topçu, bu mücadelelerde 1 gol atıp 4 asist yaparak dikkat çekti. Genç oyuncunun, Beşiktaş’a katkı sağlayacak bir isim olduğu düşünülüyor. Siyah-beyazlılar, Emirhan Topçu’nun transferini kısa süre içinde resmen duyurmayı planlıyor.

Editör: Mehmet Çetil