Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hakan Akşit'in mesleği ne? Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hakan Akşit'in mesleği ne?

Beşar Esad'ın eşi Esma Esad Yaşıyor Mu, Öldü Mü, Sağlık Durumu Ne?

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konulduğu ve sonrasında yaşamını yitirdiği iddiaları, resmi kaynaklar tarafından yalanlandı. Bu haberlerin kaynağı olan bazı medya organları, resmi açıklamalara dayanmadan Esma Esad'ın öldüğüne dair haberler yayınlamıştı. Ancak, resmi kaynaklar tarafından yapılan açıklamalarda bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Esma Esad Tasnim News'in Haberi

Tasnim News'in haberine göre, Esma Esad'ın ölümüyle ilgili resmi kaynaklar tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Suriyeli muhalif haber sitesi Sham Plus tarafından ortaya atılan bu iddia, henüz resmi bir doğrulamaya kavuşmadı.

Esma Esad'ın ölümüyle ilgili  Baas Partisi'nin Yalanlama Açıklaması

Esma Esad'ın ölümüyle ilgili çıkan haberler, Suriye'nin resmi parti organlarından Baas Partisi tarafından yalanlandı. Parti yetkilileri, bu iddiaların asılsız olduğunu ve resmi kaynaklardan doğrulanmadığını belirtti. Sosyal medyada dolaşıma giren haberlerin güvenilir kaynaklardan alınması gerektiği vurgulandı.

Editör: Havva Andırır