Survivor Bil Bakalım 3 Mayıs kazanan takım kim, hangi takım Bil Bakalım bu hafta kazandı, kaç kaç sona erdi? Survivor Bil Bakalım 3 Mayıs kazanan takım kim, hangi takım Bil Bakalım bu hafta kazandı, kaç kaç sona erdi?

Berkay Hardal, son dönemde özel hayatı ve kariyeriyle merak edilen bir isim haline geldi. 'Kardeş Çocukları', 'İstanbullu Gelin' ve 'Meleklerin Aşkı' gibi popüler dizilerde rol alan Hardal, Dilan Telkök ile 13 Temmuz 2021 tarihinde evlendi. İşte Berkay Hardal hakkında detaylı bilgiler...

Berkay Hardal Kaç Yaşında, Nereli

18 Kasım 1996 doğumlu Berkay Hardal, aslen Manisa Akhisarlıdır. Eğitim hayatını Trakya Üniversitesi'nde tamamlayan Hardal, ilk oyunculuk deneyimini ünlü sanatçı Özcan Deniz'le yaşamıştır. Daha sonra 'Gülper Özdemir'le başrol oyunculuğunu paylaştığı bir projede yer almıştır.

Berkay Hardal'ın Kariyeri 

Başlangıçta futbolcu olma hayali kuran Berkay Hardal, yaşadığı sakatlık nedeniyle bu hayalinden vazgeçip oyunculuk kariyerine yöneldi. Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı 'İstanbullu Gelin' dizisiyle televizyon dünyasına adım atan Hardal, son olarak Show TV'de yayınlanan 'Meleklerin Aşkı' dizisinde 'Yağmur' karakterini canlandırdı.

Berkay Hardal kaç boyunda, kilosu

Berkay Hardal, 1.78 metre boyunda, 72 kilo ağırlığındadır ve Akrep burcudur.

Berkay Hardal Hangi dizilerde oynadı

2018 - Meleklerin Aşkı (Yağmur) (TV Dizisi)

2017 - İstanbullu Gelin (Murat) (TV Dizisi)

Berkay Hardal Özel Hayatı 

Hira Koyuncuoğlu adlı oyuncuyla bir dönem birliktelik yaşayan Berkay Hardal'ın asıl hayali futbolculuktu. Ancak yaşadığı sakatlık sebebiyle oyunculuk kariyerine yönelerek bu alanda kendini geliştirdi.