Real Madrid'de Arda Güler'e büyük şok! Carlo Ancelotti'nin kararı Arda Güler'in kariyerini nasıl etkiledi? Real Madrid'de Arda Güler'e büyük şok! Carlo Ancelotti'nin kararı Arda Güler'in kariyerini nasıl etkiledi?

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica, Hollanda temsilcisi Feyenoord'u 23 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 22:00'de Estadio do Benfica'da konuk edecek. Mücadele, Tabii Spor 4 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Benfica'nın Performansı Nasıldır?

Benfica, Şampiyonlar Ligi'ne harika bir başlangıç yaptı ve ilk iki maçından galip ayrılarak 2'de 2 yapmayı başardı. İlk maçında Kızılyıldız'ı 2-1 mağlup eden Portekiz ekibi, ikinci maçında İspanyol devi Atletico Madrid'i 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek dikkatleri üzerine çekti. Takımın başarısında, milli oyuncular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’nün önemli katkıları bulunuyor. Kerem, oynadığı iki maçta 2 gol atarken, Orkun ise 174 dakikada 2 golle etkili oldu. Her iki oyuncunun da Feyenoord karşısında ilk 11'de başlaması bekleniyor.

632X314 Benfica Dinamo Kiev 3 Mac Sonucu Ozet 1661287285749

Feyenoord'un Durumu Nasıldır?

Feyenoord, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında Bayer Leverkusen'e mağlup olmasının ardından Girona'yı yenerek moral buldu. Bu sonuçlar, Portekiz deplasmanında puan veya puanlar almak için umut veriyor. Feyenoord, Benfica karşısında dikkatli bir oyun sergileyerek, puan kazanmayı hedefliyor.

Benficagfhjgfhj

Maçın Hakemi Kimdir?

Mücadelede Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcı hakemleri Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan olacakken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olarak görev yapacak. Meler, Avrupa'nın en önemli turnuvasında bir maçı yönetmek üzere atanmasıyla dikkat çekiyor.

Editör: Mehmet Çetil