Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, katıldığı Biz Bize programında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Kaynarca, programda Türkiye'ye olan bağlılığını ve milliyetçiliğini vurgulayarak, "Ben şehir milliyetçiliğini sevmem. Ülke milliyetçiliğini severim. Ben Türkiyeliyim. Memleketimle gurur duyuyorum. Baba topraklarımız burası. Türkiye milliyetçisiyim. Bunu bile yanlış anlayarak tepki gösterenler oluyor" şeklinde konuştu.

Oktay Kaynarca'dan Milliyetçilik Açıklaması "Ben Türkiye Milliyetçisiyim"

Oktay Kaynarca'nın milliyetçilik üzerine yaptığı bu açıklama kısa sürede sosyal medyada ve medya platformlarında gündem oldu. Ünlü oyuncunun vurguladığı ülke milliyetçiliği ve Türkiyeli kimliği, geniş bir kesim tarafından destek görürken, bazı kesimlerde de farklı yorumlar ve tepkiler doğurdu.

Oktay Kaynarca Ne Dedi Oktay Kay

Kaynarca'nın sözleri, Türkiye'nin sosyal ve kültürel yapısındaki milliyetçilik tartışmalarını da yeniden gündeme getirdi. Ülke milliyetçiliği ve yerel kimlik arasındaki dengeye dikkat çeken açıklamalarıyla Kaynarca, vatandaşlar arasında farklı düşüncelerin tartışılmasına da zemin hazırladı.

Ahu Tuğba'nın Cenazesi Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak? Kızı Anjelik Alejnatij'in 'Annemi Çürüttüler' Açıklaması ve Defin Tarihi Hakkında Tüm Detaylar Ahu Tuğba'nın Cenazesi Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak? Kızı Anjelik Alejnatij'in 'Annemi Çürüttüler' Açıklaması ve Defin Tarihi Hakkında Tüm Detaylar


 

Editör: Havva Andırır