Kırklareli Valiliğine atanan Uğur Turan kimdir? Uğur Turan aslen nereli, kaç yaşında? Kırklareli Valiliğine atanan Uğur Turan kimdir? Uğur Turan aslen nereli, kaç yaşında?

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla bankaların çalışma düzeni vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 16 Haziran'da başlayan ve 19 Haziran'a kadar devam edecek olan bayram tatilinin ardından 20-21 Haziran tarihlerinde bankaların açık olup olmayacağı sorusu gündemde. Özellikle para transferi, havale, EFT gibi işlemleri gerçekleştirmek isteyenler için bankaların mesai takvimi önem arz ediyor.

Bankalarrrrrr

Bayram Tatili Sonrası Banka İşlemleri: 21-22 Haziran'da Bankalar Çalışıyor mu?

Kurban Bayramı'nın son günü olan 19 Haziran Çarşamba günü sona ermesine rağmen, 20 ve 21 Haziran tarihleri için bankaların çalışma durumu belirsizdi. Tatil sonrası bankaların normal mesai düzenine geçip geçmeyeceği, idari izin kapsamında olup olmadıkları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Bankalarrrrr5454

Genel olarak idari izin uygulaması kamu kurumları için geçerli olsa da özel sektör bankaları için böyle bir durum söz konusu değil. Bu nedenle özel bankaların bayram sonrası normal mesai saatlerine dönmesi bekleniyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız