Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dolu ilk hafta maçları başlamış durumda. Bayern Münih, 17 Eylül 2024 tarihinde, Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb'i Allianz Arena'da konuk edecek. Maç, bu akşam saat 22:00'de başlayacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bayern Münih ile Dinamo Zagreb arasındaki bu önemli Şampiyonlar Ligi karşılaşması, TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Futbolseverler, mücadeleyi herhangi bir ek ücret ödemeden izleyebilecekler.

Maçın Hakemi Kim?

Mücadelede İspanyol hakem Juan Manuera düdük çalacak. Manuera'nın yardımcılığını ise Diego Berbero ve Miguel Martinez üstlenecek. Bu hakem triosu, maçın adil bir şekilde yönetilmesini sağlayacak.

İki Takım Arasındaki Tarihi Karşılaşmalar

Bayern Münih ve Dinamo Zagreb, Avrupa kupalarında daha önce 2015/16 sezonunda karşılaşmışlardı. Şampiyonlar Ligi grup aşamasında oynanan iki maçı da Bayern Münih kazanmıştı. Allianz Arena'daki mücadeleyi 5-0, deplasmandaki maçı ise 2-0'lık skorla galip tamamlamıştı.

Dinamo Zagreb’in Şampiyonlar Ligi Rakipleri

Dinamo Zagreb'in bu sezonki Şampiyonlar Ligi gruplarında karşılaşacağı diğer takımlar arasında Dortmund, Milan, Arsenal, Celtic, Salzburg, Monaco ve Slovan Bratislava bulunuyor.

Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Bayern Münih’in grubunda ise Paris Saint-Germain, Barcelona, Benfica, Shakhtar Donetsk, Dinamo Zagreb, Feyenoord, Slovan Bratislava ve Aston Villa yer alıyor.

Editör: Havva Andırır