Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde ilk maçını Avusturya temsilcisi Rapid Wien ile yapacak. Bu önemli karşılaşma 2 Ekim 2024 tarihinde, Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Futbolseverler, Başakşehir'in bu önemli mücadelede sergileyeceği performansı merakla bekliyor.

Maçın Saati ve Yayın Detayları Nedir?

Başakşehir - Rapid Wien maçı, 2 Ekim 2024 tarihinde saat 17:30'da başlayacak. Maçın yayıncısı olarak TRT ekranları seçilmiştir. Bu sayede, izleyiciler karşılaşmayı şifresiz olarak takip edebilecekler. Türkiye'nin önde gelen kanallarından biri olan TRT, geniş bir izleyici kitlesine ulaşarak, Başakşehir'in Avrupa arenasındaki bu önemli karşılaşmasını evlere taşıyacak.

Başakşehir-2

Başakşehir'in Konferans Ligi Programı Nasıldır?

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde toplam altı maç oynayacak. İlk maçını Rapid Wien ile yaptıktan sonra, grup aşaması yerine uygulanan lig formatında 3 maç ev sahibi, 3 maç ise deplasmanda oynayacak. Takım, puan sıralamasında ilk 8 içinde yer alması durumunda son 16 turuna yükselme hedefinde bulunuyor. Başakşehir'in maç programı aşağıdaki gibidir:

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Burak Yılmaz neden istifa etti? Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Burak Yılmaz neden istifa etti?

2 Ekim Çarşamba: 17:30 Başakşehir - Rapid Wien
24 Ekim Perşembe: 19:45 Celje - Başakşehir
7 Kasım Perşembe: 23:00 Kopenhag - Başakşehir
27 Kasım Çarşamba: 18:30 Başakşehir - Petrocub
12 Aralık Perşembe: 20:45 Başakşehir - Heidenheim
19 Aralık Perşembe: 23:00 Cercle Brugge - Başakşehir

Editör: Havva Andırır