UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden tek temsilcimiz Başakşehir, 2. hafta maçında Slovenya ligi temsilcisi Celje ile karşı karşıya gelecek. Celje-Başakşehir maçı, 24 Ekim 2024 Perşembe günü saat 19:45'te başlayacak. Bu karşılaşma, Başakşehir için büyük bir önem taşıyor; çünkü ilk maçında Rapid Wien'e 2-1 mağlup olarak grupta kötü bir başlangıç yaptı.

Udinese - Cagliari yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Udinese - Cagliari maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Udinese - Cagliari yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Udinese - Cagliari maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Celje-Başakşehir Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Başakşehir'in Celje ile oynayacağı bu kritik karşılaşma, TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Bu durum, futbolseverler için önemli bir fırsat sunuyor; zira temsilcimizin uluslararası arenadaki mücadelesini takip etme şansı doğacak.

Muhtemel 11'ler Neler?

Celje'nin olası kadrosunda şu isimler yer alıyor: Rozman, Nieto, Nemanic, Karnicnik, Kouter, Dulca, Bobicanec, Seşlar, Matko ve Edmilson. Başakşehir ise muhtemel 11'inde Muhammed, Kemen, Ba, Opoku, Ömer Ali, Berat, Deniz, Pelkas, Berkay, Davidson ve Piatek ile sahada yer alması bekleniyor.

Başakşehir-2

İlk Maçların Sonuçları

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'ndeki ilk maçında Avusturya ekibi Rapid Wien'e 2-1 kaybetmişti. Öte yandan, Celje de ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes'e 3-1 mağlup oldu. Her iki takım da bu karşılaşmadan puan almak için sahaya çıkacak.

Editör: Mehmet Çetil