BARCELONA – OLYMPİAKOS MAÇ TARİHİ VE SAATİ

Barcelona ile Olympiakos arasındaki çeyrek final ikinci maçı, TSİ 22:00'de başlayacak. Bu heyecan dolu mücadele, basketbolseverler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

Barcelona 2

CANLI İZLE Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv || 7 Mayıs Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv Şifresiz Taraftarium24, Selçuk Sports, Justin TV YAYIN BİLGİSİ CANLI İZLE Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv || 7 Mayıs Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv Şifresiz Taraftarium24, Selçuk Sports, Justin TV YAYIN BİLGİSİ

BARCELONA – OLYMPİAKOS YAYIN KANALI

Palau Blaugrana Salonu'nda gerçekleşecek olan müsabaka, S Sport 2 kanalından canlı olarak yayımlanacak. Bu sayede taraftarlar, maçın heyecanını evlerinin konforunda yaşayabilecekler.

BARCELONA – OLYMPİAKOS MAÇIN ÖNEMİ

Olympiakos, İspanya'da oynanan ilk maçta Barcelona'yı 77-75 mağlup ederek seride 1-0 öne geçmişti. Ancak Barcelona, kendi sahasında bu durumu tersine çevirerek seriyi dengelemek istiyor. Üç galibiyete ulaşan ekip, Almanya'da düzenlenecek olan Final-Four'a katılmaya hak kazanacak.

Barcelona 3

BARCELONA – OLYMPİAKOS FİNAL-FOUR HEYECANI

2023-2024 sezonunun şampiyonunu belirleyecek olan Final-Four, 24-26 Mayıs tarihleri arasında Almanya'nın başkenti Berlin'deki Mercedes Benz Arena'da gerçekleşecek. Bu büyük organizasyonda heyecan dorukta olacak ve en iyi takımın zaferi için mücadele edilecek.

Barcelona – Olympiakos-CANLI İZLE