Baran Alp Vardar, 2 Haziran 2005 doğumlu bir genç futbolcudur ve Türk futbol sahalarında geleceğin umut vaadeden oyuncuları arasında gösterilmektedir. İstanbulspor AS takımında defans pozisyonunda forma giymekte olan Vardar, 191 cm boyunda ve sağ ayağını kullanmaktadır. Genç futbolcu, bu sezon henüz ilk 11'de maça çıkmamış, sarı veya kırmızı kart görmemiş ve gol veya asist katkısı sağlamamıştır.

Baran Alp Vardar'ın Kariyeri Nasıl Gelişti?

Futbol kariyerine, 2014 yılında Dikili Taş Spor'da filiz lisansı ile başlamış olan Baran Alp Vardar, çeşitli amatör kulüplerin ardından 2023 yılında İstanbulspor A.Ş. kadrosuna katılmıştır. Kariyerinde Beşiktaş A.Ş., Feriköy ve İstanbul Beykent Spor gibi kulüplerle transfer süreçleri yaşamıştır. Şu anda İstanbulspor A.Ş. takımının bir parçası olarak futbol hayatına devam etmektedir.

Galatasaray - PAOK maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Galatasaray - PAOK maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Galatasaray - PAOK maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Galatasaray - PAOK maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Galatasaray UEFA Avrupa Ligi

Baran Alp Vardar'ın Hastalığı Ne?

Son dönemde sağlık sorunları ile gündeme gelen Baran Alp Vardar’a, yapılan tetkikler sonucunda kanser teşhisi konulmuştur. İstanbulspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, genç futbolcunun tedavi sürecine başladığı belirtilmiş ve kulüp tarafından destek mesajı verilmiştir. Açıklamada, "Biz hep seninle olacağız canımız Baran Alp Vardar. Altyapımızdan yetişmiş, A takımımızda görev almış sevgili oyuncumuz Baran Alp Vardar’a yapılan tetkikler sonucu kanser teşhisi konmuş ve tedavi sürecine başlamıştır. Daima seninle olacağız," ifadelerine yer verilmiştir.

Editör: Havva Andırır