Ticaret Bakanlığı Fahiş Beyaz Et Fiyatlarına Karşı İhracat Yasağı Getiriyor! Kırmızı Et Fiyatlarında da Düşüş Bekleniyor.

Tavukbut123

Beyaz Et Fiyatları Düşüyor mu?

Peş peşe zamlarla gündem olan beyaz etteki fahiş fiyatların önüne geçmek için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, beyaz et fiyatlarını düşürmek için ihracat yasağı getirmeyi planlıyor.

Tavuk1223456

CNN Türk İstanbul haber müdürü Nihat Uludağ

CNN Türk İstanbul haber müdürü Nihat Uludağ, bakanlığın çalışmasını anlattı. Uludağ, fahiş fiyat denetçilerinin "Kırmızı etteki fiyat artışının beyaz eti de etkiledi" değerlendirmesini aktardı. Uludağ, Ticaret Bakanlığı'nın çalışmasının detayını anlatarak yasak geleceğini söyledi.

Yurt dışı kurban fiyatları 2024 ne kadar, fiyatı kaç TL? Kurban kişi başı ne kadar? Yurt dışı kurban fiyatları 2024 ne kadar, fiyatı kaç TL? Kurban kişi başı ne kadar?

Tavuketi

Beyaz Ete İhracat Yasağı Ne Zaman Getirilecek?

Bakanlık tarafından ihracat yasağının ne zaman getirileceği ve ne kadar süreyle devam edeceğine dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Kırmızı Et123

Kırmızı Et Fiyatlarında da Düşüş Bekleniyor

Kırmızı et fiyatları ile ilgili de Bakanlığın açıklamada bulunduğunu belirten Uludağ "Kırmızı etle ilgili de çalışmalar var. Önümüzdeki günlerde Kurban Bayramı var. Piyasaya et sürümü daha da artacak. Kırmızı etin fiyatlarının da düşecek" dedi.