ÖSYM AİS EKRANI AÇIK: DGS tercihi nasıl yapılır, kaç tercih hakkı var? 2024 DGS tercihlerinde son gün ne zaman, hangi tarihte? ÖSYM AİS EKRANI AÇIK: DGS tercihi nasıl yapılır, kaç tercih hakkı var? 2024 DGS tercihlerinde son gün ne zaman, hangi tarihte?

Bahçeşehir Koleji'nin Sahibi Kimdir?

Hisselerin Geri Alınması: Bahçeşehir Koleji, 2011 yılında ABD'li özel yatırım fonu Carlyle Grubu’na yüzde 48 hissesini satmıştı. Ancak, Carlyle Grubu'nun eğitim sektöründen çekilme kararı alması üzerine, Bahçeşehir Okulları'nın kurucusu Enver Yücel, bu hisseleri geri aldı. Böylece Bahçeşehir Koleji’nin hisseleri, tekrar Bahçeşehir Eğitim Kurumları çatısı altında toplandı ve Yücel, yeniden tam sahiplik sağladı .

Enver Yücel Kimdir Kaç Yaşında Aslen Nereli Ne İş Yapıyor?

Biyografi ve Kariyer: Enver Yücel, 1952 yılında Giresun’un Piraziz ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan Yücel, 1976 yılında eğitim alanında girişimcilik yolculuğuna başladı. Kurduğu Uğur Dershaneleri, daha sonra Bahçeşehir Kolejleri adıyla genişleyerek eğitimde önemli bir marka haline geldi .

Eğitimde Yenilikçi Adımlar: Enver Yücel, eğitimde modern ve yenilikçi yaklaşımlar sunan Bahçeşehir Koleji ile Türkiye’de öncü bir rol üstlendi. Okul, Yücel’in liderliğinde hızlı bir büyüme gösterdi ve pek çok öğrenciye nitelikli eğitim imkânı sundu ​ (Odatv)​.

Enver Yücel’in Serveti Ne Kadar?

Serveti: 2023 yılı itibarıyla Enver Yücel'in serveti yaklaşık 1,8 milyar dolar olarak tahmin ediliyor. Bu da onu Türkiye’nin en zengin 12. kişisi yapmaktadır ​ (Onedio)​.

Sosyal Sorumluluk: Enver Yücel, iş dünyasındaki başarılarının yanı sıra, çeşitli sosyal sorumluluk projelerine de aktif olarak destek vermektedir. Eğitim ve sosyal gelişim konularında yaptığı katkılarla tanınan Yücel, bu alanlarda topluma önemli hizmetlerde bulunmuştur​.

Enver Yücel Kaç Yaşında?

Yaşı: Enver Yücel, 1952 doğumlu olup, 2024 yılı itibarıyla 72 yaşındadır

Editör: Murat Serdar Yıldız