MF Yapım imzası taşıyan ve geniş bir izleyici kitlesine hitap eden "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi, kadrosuna önemli bir ismi ekliyor. Başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen, bu popüler dizide 12. bölümden itibaren yer alacak.

YASEMİN KAY ALLEN'İN KATILIMI

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı bu başarılı dizide, Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor. Yasemin Kay Allen ise bu güçlü kadroya katılarak, "Dora Ersoy" karakterine hayat verecek.

0X0 Bahar Dizisinde Evren Hocaya Kismet Cikti Kadroyu Senlendirecek Yeni Transfer Aciklandi 1714932223977

Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti! Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti!

DORA ERSOY KARAKTERİ

Yasemin Kay Allen'in canlandıracağı Dora Ersoy karakteri, özgür ruhu ve cesur iş dünyasındaki başarılı adımlarıyla tanınan bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Dora Ersoy'un, dizinin ilerleyen bölümlerinde Evren Hoca ile bir ilişki yaşayacağı da belirtiliyor.

YENİ HİKAYE GELİŞMELERİ

Yasemin Kay Allen'in katılımıyla "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin hikayesi yeni bir boyut kazanacak gibi görünüyor. Allen'in Dora Ersoy karakterine getireceği dinamizm ve karakterin Evren Hoca ile ilişkisi, izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi duruyor.