Türk televizyon ve sinema dünyasının tanınmış isimlerinden Sema Öztürk, yeni dönemde ekranlara dönmeye hazırlanıyor. "Kızılcık Şerbeti" dizisine katılan Öztürk, Azra karakterini canlandıracak. Peki, Sema Öztürk kimdir? Hangi yapımlarda rol aldı? İşte detaylar...

Sema Öztürk Kimdir?

23 Haziran 1977 tarihinde İstanbul'da doğan Sema Öztürk, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü mezunudur. Oyunculuğa adımını 1992 yılında "Mahallenin Muhtarları" dizisinde Yasemin karakteriyle atmıştır. Bu ilk adımı, uzun ve başarılı bir oyunculuk kariyerinin temelini oluşturdu.

Televizyon Kariyerinde Başarılı Projeler

Sema Öztürk, televizyon dünyasında birçok önemli projede yer aldı. "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde Jülide Toros, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde Damla karakterlerine hayat verdi. Ayrıca "Karadayı", "Hacı", "Melekler Adası", "Ayrılsak da Beraberiz", "Meryem" gibi sevilen dizilerde de rol aldı.

Sinema Filmleri ve Sunuculuk Kariyeri

Oyunculuğunun yanı sıra sinema filmlerinde de başarılı performanslar sergileyen Sema Öztürk, "Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde" ve "Avrupalı" gibi yapımlarda önemli roller üstlendi. Ayrıca televizyon sunuculuğu da yapan Öztürk, çeşitli programlarda da izleyicilerle buluştu.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Kariyerinin Yeni Durağı: Kızılcık Şerbeti

Sema Öztürk, kariyerinde yeni bir sayfa açarak "Kızılcık Şerbeti" dizisinde Azra karakterine hayat verecek. Bu yeni projede nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu olan Öztürk'ün, izleyiciler tarafından nasıl karşılanacağı büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Editör: Havva Andırır