Lamine Yamal kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Lamine Yamal hangi takımlarda oynadı? Lamine Yamal kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Lamine Yamal hangi takımlarda oynadı?

Avrupa Konferans Ligi Başakşehir - La Fiorita maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TRT Spor Canlı İzleme Linki

Başakşehir - La Fiorita Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Temsilcimiz Başakşehir, Avrupa Konferans Ligi’nde San Marino ekibi La Fiorita ile karşı karşıya geliyor. Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir, Avrupa'daki ilk mücadelesinde rakibini mağlup ederek tur avantajı yakalamak istiyor. Geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamlayan turuncu-lacivertliler, bu başarılarıyla Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etti.

Başakşehir La Fiorita Maçı10

Başakşehir - La Fiorita Maçı Ne Zaman?

Başakşehir - La Fiorita mücadelesi, 25 Temmuz Perşembe günü saat 20.45'te başlayacak. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak olan bu kritik karşılaşmayı Karadağ Futbol Federasyonu’ndan Milos Boskovic yönetecek. Boskovic'in yardımcılıklarını Nikola Radulovic ve Vladislav Radenovic yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Dalibor Vujisic olacak.

Başakşehir La Fiorita Maçı7474

Başakşehir - La Fiorita Maçı Hangi Kanalda?

Başakşehir - La Fiorita maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş karşılaşması ise 1 Ağustos'ta San Marino'da oynanacak.

Başakşehir La Fiorita Maçı000

Başakşehir'in Avrupa Performansı

Başakşehir, Avrupa kupalarında 51. randevusuna çıkacak. Avrupa kupalarında bugüne kadar oynadığı 50 karşılaşmada 17 galibiyet, 12 beraberlik ve 21 mağlubiyet yaşayan turuncu-lacivertliler, sahasında 26. maçını oynayacak. Bu maçlarda rakip fileleri 35 kez havalandıran Başakşehir, kalesinde ise 28 gol gördü.

Başakşehir La Fiorita Maçı2828

Başakşehir'de Gözler Hangi Oyuncularda?

Başakşehir'in Avrupa kupalarındaki en golcü ismi, kariyerini Trabzonspor'da sürdüren Edin Visca oldu. Visca, Başakşehir formasıyla Avrupa kupalarında 14 gol attı. Stefano Okaka ve Danijel Aleksic 6 golle en golcü oyuncular listesinde 2. sırada yer alıyor.

Başakşehir La Fiorita Maçı10111

Başakşehir’in 3. Turdaki Muhtemel Rakibi

Başakşehir, La Fiorita'yı elemesi halinde Iberia Tbilisi-Partizani eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda ilk maçlar 8 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmaları ise 15 Ağustos'ta oynanacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız