La Liga'nın 8. haftasında büyük bir heyecana sahne olacak olan Atletico Madrid - Real Madrid derbisi, bu akşam saat 22:00’de başlayacak. Madrid’in sokakları bu önemli mücadele öncesi futbolseverlerle dolup taşarken, gözler bu dev karşılaşmaya çevrildi.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Dev derbi, S Sport Plus ve S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu büyük mücadeleyi kaçırmamak için ekran başına geçmeye hazırlanıyor.

Atletico Madrid Real Madrid

Arda Güler İlk 11'de Olacak mı?

Real Madrid’in genç yeteneği Arda Güler, milli takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Süperstar Kylian Mbappe'nin sakatlığı, Arda Güler için ilk 11'de oynama fırsatı sunabilir. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler’i hücum hattında görevlendirebilir. Rodrygo ve Endrick’in önünde forvet arkasında yer alması bekleniyor.

Bodrum FK-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta? (29 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Bodrum FK-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta? (29 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Arda Güler23232336

Simeone'den Arda Güler'e Övgü

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, derbi öncesi düzenlediği basın toplantısında Arda Güler hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Simeone, "Real Madrid sanırım hücumda ihtiyaç duydukları sakinliği sağlayabilecek bir oyuncu arıyor. Arda Güler, bu anlamda önemli bir isim" ifadelerini kullandı. Bu yorum, Arda’nın yeteneğine duyulan saygıyı ortaya koyuyor.

Editör: Havva Andırır