Trendyol Süper Lig 6. Hafta Maç Programı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Hangi Gün, Saat Kaçta? Trendyol Süper Lig 6. Hafta Maç Programı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Hangi Gün, Saat Kaçta?

Atilla Karaoğlan, hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Atilla Karaoğlan kimdir? Kaç yaşında ? İşte detaylar…

Atilla Karaoğlan Kimdir?

Atilla Karaoğlan, 22 Haziran 1986 tarihinde Sakarya'da doğmuştur. Türk hakemliğinin öne çıkan isimlerinden biri olan Karaoğlan, asıl mesleği olarak öğretmenlik yapmaktadır ve futbol antrenörlüğü eğitimi almıştır. Babası ise eski bir futbolcudur.

Hakemlik Kariyerine Nasıl Başladı?

Hakemlik kariyerine 2007 yılında başlayan Atilla Karaoğlan, 2019-2020 sezonundan itibaren Süper Lig'de maç yönetmeye başlamıştır. Uzun yıllar boyunca çeşitli liglerde hakemlik yaparak deneyim kazanan Karaoğlan, Süper Lig’de de önemli karşılaşmalarda görev almıştır.

Olaylı Anlar ve Son Gelişmeler

2018 yılında Spor Toto 1. Lig'de yönettiği Balıkesirspor-Ümraniyespor maçında bir taraftarın saldırısına uğramıştır. Ayrıca, 25 Aralık 2022 tarihinde Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasında verdiği hatalı karar nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uzun süre maç yönetmesi kısıtlanmıştır.

Son Dönemdeki Görevleri

Atilla Karaoğlan, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmayı yönetmiştir. Ayrıca, Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa maçının hakemi olarak atanmıştır.

Editör: Havva Andırır