Kızılcık Şerbeti’nde şoke eden sahne, izleyiciler fark etti, ölüm sahnesini ifşa etti Kızılcık Şerbeti’nde şoke eden sahne, izleyiciler fark etti, ölüm sahnesini ifşa etti

ATV ekranlarında büyük ilgiyle takip edilen Ateş Kuşları dizisinin final tarihi belli oldu. Daha önce ertelenen final kararı, dizinin 54. bölümüyle ekran macerasını noktalayacağı açıklandı. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in başrollerini paylaştığı dizi, sezon finali yapacak.

ATEŞ KUŞLARI DİZİSİ İZLEYİCİLERİNİ ÜZECEK: FİNAL KARARI ALINDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçtiğimiz aylarda final kararı alınan ve senaryosu yazılan dizi, daha sonra sezon sonuna kadar uzatılma kararı almıştı. Ancak, kendi seyirci kitlesini oluşturan dizinin final kararı dün alındı ve 54. bölümle ekrana veda edecek. Bu cuma 52. bölümü yayınlanacak olan Ateş Kuşları dizisi, izleyicilerini üzecek.

ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Son bölümde, Barbar'ın gizli görevinden habersiz olan Ali'nin, Barbar'a yüklenmesi ve çıkmaza girmesi bekleniyor. Ayrıca, hastalığı sebebiyle psikolojik olarak zor günler geçiren Gülayşe'nin, Barbar ile arasını açmaya çalışacağı ve ikilinin büyük bir aşkla birbirlerine bağlı olduğu biliniyor. Gülayşe ve Barbar'ın bebek sahibi olma umuduyla yeniden bir araya gelmeleri, Ateş Kuşları dizisinin duygusal anlarını izleyicilere yaşatacak. Bunun yanı sıra, Kara ve Ayça arasındaki çatışmanın yakınlaşmaya dönüşmesi, Zıpkın ve Sare'nin nişanlanması ve Çino'nun Sultan'a evlenme teklifi etmesi gibi olaylar da final bölümünde dikkat çekecek unsurlar arasında yer alıyor.

Ateş Kuşları dizisinin final bölümü, izleyicileri ekran başına kilitleyecek ve dizinin sevilen karakterlerinin hikayelerini sonlandıracak.