Ünlü komedyen Ata Demirer, yaz turnesi öncesi Ayazma plajında yaşadığı ilginç bir olayla gündeme geldi. İşte, Ata Demirer'in plajdaki alyans macerası ve yaşananlar!

Ata Demirer'in Alyans Bulma Hikayesi

"Ata Demirer Gazinosu" ile yaz turnesine çıkmaya hazırlanan ünlü komedyen, Ayazma plajında denizde bir alyans buldu. Alyansın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak sahibine seslendi. Peki, bu olay nasıl yaşandı?

Kötü Kan' Bu Akşam Başlıyor: Ertan Saban ve Damla Sönmez Dizinin Aksiyon Dolu İçeriği ve Karakterleri Hakkında Ne Dedi? Kötü Kan' Bu Akşam Başlıyor: Ertan Saban ve Damla Sönmez Dizinin Aksiyon Dolu İçeriği ve Karakterleri Hakkında Ne Dedi?

Atademirer101414.4144

Sahibi Bulunamayan Alyans

Ata Demirer, plajda gezerken denizde bir alyans gördü. Durumu hemen sosyal medya hesabından paylaşarak alyansın sahibini bulmaya çalıştı. "Ayazma Plajı'nda denizde yüzüğünü düşüren 23/09/2023 plakalı Kardelen hanım yüzük bende, bul beni. Olmadı karakola bırakırım" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Ata Demirer Plajda Alyan

Sahibinden Yanıt Geldi

Çok geçmeden alyansın sahibi olan Kardelen Hanım, sosyal medya hesabından Ata Demirer'e ulaşmaya çalıştı. Kardelen Hanım, "Ata Bey, o Kardelen benim. 1 Haziran'da müstakbel eşim düşürdü..." şeklinde yanıt verdi.

Komik ve Duygusal Bir Anekdot

Ata Demirer'in alyans bulma hikayesi, sosyal medyada hem komik hem de duygusal bir anekdot olarak paylaşıldı. Ünlü komedyenin samimi ve espri dolu yaklaşımı, olayın sosyal medyada hızla yayılmasına neden oldu.
 

Editör: Murat Serdar Yıldız