Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

Jessica May, 5 Aralık 1993 tarihinde Brezilya'nın Paranacity şehrinde dünyaya gelmiştir. Annesi Maria Aparecida May ve babası Rogerio Drociunas olan Jessica, çiftçi bir babanın ve öğretmen bir annenin çocuğudur. Rogerio adında bir erkek kardeşi de vardır. 15 yaşındayken çiftliğinden ayrılarak São Paulo'ya taşınmış ve burada modellik kariyerine adım atmıştır. Oyunculuk kariyerine ise Türkiye'de başlamış olup, Show TV'de yayınlanan "Yeni Gelin" dizisinde Bella karakterini canlandırarak geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmıştır.

Jessica May'in Eşi Kimdir?

Jessica May, 30 Haziran 2018 tarihinde fotoğrafçı Hüseyin Kara ile Brezilya’da evlenmiştir. Evlilikleri, Jessica May’in kişisel hayatındaki önemli dönüm noktalarından biridir.

Jessica May'in Kariyeri ve Projeleri

Jessica May, Türkiye'de tanınmaya başladıktan sonra oyunculuk kariyerini sürdürmüştür. 2019 yılında "Dert Bende" adlı filmi çekmiştir. 2020 yılında ise ATV'de yayınlanan "Maria ve Mustafa" dizisinde Maria karakterini canlandıracaktır. Jessica May, Türkçeye hakimiyeti ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekmektedir.

Editör: Havva Andırır