Ankara merkezli 21 ilde gerçekleştirilen kripto dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alınan 127 şüpheliden biri olan Aşkım Kapışmak, serbest bırakıldı. Kendisine yöneltilen suçlamaları reddeden Kapışmak, adli kontrolle serbest kaldığını açıkladı.

'Sibergöz-42' Operasyonu

'Sıfır Risk İle Yüksek Kazanç' vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçunu işlediği iddia edilen şahıslara yönelik düzenlenen 'Sibergöz-42' operasyonları kapsamında gözaltına alınan Kapışmak, İstanbul’da düzenlenen operasyon sonucunda yakalandı. Ancak, yapılan işlemler sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kapışmak'ın Açıklamaları

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kapışmak, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Siber Göz-42 operasyonu kapsamında hakkımda yapılan gözaltı işlemi sonrasında bugün adli kontrolle serbest bırakılmış bulunmaktayım" dedi. Kapışmak, hayatı boyunca hiçbir suç veya organizasyon içerisinde yer almadığını, geçimini yazdığı kitaplar ve motivasyon konuşmalarından sağladığını belirtti.

Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır? Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır?

Tek Bir Motivasyon Konuşması

Kapışmak, gözaltı sebebinin yıllar önce motivasyon konuşmacısı olarak katıldığı sayısız şirketten sadece biri olduğunu ve bu şirketin faaliyetlerini bilmesinin mümkün olmadığını vurguladı. Açıklamasında, "Türk adaletine olan sonsuz inancımla, tekrardan ilgi ve desteğiniz için teşekkür eder, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle selamlarımı iletirim" ifadelerini kullandı.

Aşkım Kapışmak'ın serbest bırakılması, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Kapışmak, ilerleyen günlerde adli sürecin seyrine göre açıklamalarda bulunmaya devam edeceğini belirtti.

Editör: Zeliha YAKUT