Uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh, diziden ayrıldıktan sonra farklı projelerde yer aldı. Ancak, Arka Sokaklar'a geri dönme kararı aldığına dair güçlü işaretler var. Çoruh'un Tetikçinin Oğlu dizisindeki başrol performansı kısa sürede sona erdi ve bu durum geri dönüş ihtimalini güçlendirdi.

ARKA SOKAKLAR'A MESUT GERİ DÖNECEK Mİ?

18 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan fragmanında Mesut Komiser'in geri döndüğü müjdesi verildi. Fragmanda Rıza Amir'in, MİT tarafından ulaştırılan bir fotoğrafta Mesut'u görüyor olması, Mesut'un hala hayatta olduğunu gösteriyor. Tanıtımın sonunda ise Mesut Komiser'in geri döndüğü net bir şekilde görülüyor. Bu durum, Şevket Çoruh'un hayat verdiği Mesut Komiser'in geri döndüğüne işaret ediyor.

Oyuncu Saruhan Hünel hastalığı ne, neden ameliyat edildi, yoğun bakıma alındı! Oyuncu Saruhan Hünel hastalığı ne, neden ameliyat edildi, yoğun bakıma alındı!

ŞEVKET ÇORUH ARKA SOKAKLAR'DAN NEDEN AYRILDI

Çoruh'un Arka Sokaklar'dan ayrılma sebebi tam olarak bilinmiyor. Ancak, Mesut Komiser karakterinin geri dönüşü, izleyiciler arasında heyecan yaratmış durumda. Çoruh'un dizideki başarılı performansı ve karakterin önemi, geri dönüş haberini daha da önemli kılıyor.