Uzun bir aradan sonra ülkeye dönen Mesut Komiser, sevilen karakterlerle dolu olan dizinin sosyal medyada da gündem olmasını sağladı.

Mesut'un Ülkeye Dönüşü: Hüsnü Çoban'la Buluşma

Arka Sokaklar'ın Yeni Bölümünde Şevket Çoruh'un Geri Dönüşü Heyecanla  Bekleniyor” - Andırın Postası Gazetesi


Mesut Komiser, 15 Temmuz firarilerinin izini sürerek ülkeye dönüş yaptı. İlk durağı ise yıllardır beraber çalıştığı dostu Hüsnü Çoban'ın eviydi. Ancak Hüsnü, dışarıda olduğu sırada Mesut'un gülüşünü duyunca tedirgin oldu. Mesut'un neşesi, Hüsnü'nün yalnız olmadığını hatırlamasını sağladı.

Rıza'nın Şüpheleri ve Sorgu: Mesut'un Planı Ortaya Çıkıyor

Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm tanıtımı heyecan yarattı! Mesut komiserin  dönüş hikayesi ne? "Yaşarken de ölünür" sözleri fragmana damga vurdu... -  Dizi Haberleri


Rıza, Mesut'un ülkeye dönüşünden şüpheleniyordu ve sorguda onunla ilgili ipuçlarını birleştirdi. Listede bulunan isimleri etkisiz hale getirdikten sonra oğlu Tunç'un yanına gelen Mesut, beklenmedik bir ziyaretçiyle karşılaştı.

Baba-Oğul Duygusal Anlar: Mesut ve Tunç'un Buluşması

Arka Sokaklar'da yeni bölüm heyecanı: Mesut Komiser'in dönüşü! – İlk Baskı

Mesut, oğlu Tunç'un yanına giderek duygusal anlar yaşadı. İkili arasında sevgi dolu bir buluşma gerçekleşti. Daha sonra ekip, Tunç'un restoranında bir araya gelerek hasret giderdi.

Hüsnü'ye Sürpriz: Mesut'un Dokunaklı Jestleri

Arka Sokaklar'da Mesut'un dönüşü muhteşem oldu| Hüsnü, Mesut'u görünce  bayıldı! - Son Mühür - Son Dakika Haber, Güncel Gazete Haberleri

Mesut, iş birliği yaptığı ev halkıyla Hüsnü'ye sürpriz yaptı. Gece yatağına gelen Hüsnü, Mesut'u görünce şaşkına döndü ve bayıldı. Ancak Mesut'un şefkatiyle kendine geldi ve ikili uzun yılların hasretini sarılarak giderdi.

Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında! Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında!

Arka Sokaklar'ın bu bölümü, izleyicilere unutulmaz ve duygusal anlar yaşattı. Mesut Komiser'in dönüşü, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı ve yeni gelişmelerin ne şekilde ilerleyeceği merak konusu oldu.