2024 YKS Ek Tercih Sonuçları Açıklandı mı, hangi tarihte açıklanacak? YKS Ek Yerleştirme Sonuçları Ne Zaman Duyurulacak? 2024 YKS Ek Tercih Sonuçları Açıklandı mı, hangi tarihte açıklanacak? YKS Ek Yerleştirme Sonuçları Ne Zaman Duyurulacak?

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem sınavlarının sonuçları nihayet açıklandı. 14 Ağustos 2024 tarihinde erişime sunulan sonuçlar, öğrenciler tarafından merakla bekleniyordu. Sonuçlar, Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden görüntülenebilir.

AÖL 3. Dönem Sınav Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

AÖL 3. dönem sınav sonuçlarını sorgulamak isteyen öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı’nın AÖL sayfasına giriş yapmalıdır. Sonuçlara erişmek için aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresini ziyaret etmeleri gerekmektedir. Bu adreste, öğrenciler T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra sınav sonuçlarına ulaşabilirler.

AÖL 2024-2025 Sınav Takvimi

2024-2025 eğitim öğretim yılı kapsamında Açık Öğretim Lisesi'nin ilk sınavı 21-22 Aralık 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrenciler, bu tarihlerde yapılacak sınav için hazırlıklarını yapmaya devam edebilirler.

Editör: Havva Andırır