MEB Ortak sınav tarihleri 1. Dönem 2024 tarihleri ne zaman, hangi tarihte? 2. Dönem ortak sınav 2025 tarihleri hangi ayda, hangi günler? MEB Ortak sınav tarihleri 1. Dönem 2024 tarihleri ne zaman, hangi tarihte? 2. Dönem ortak sınav 2025 tarihleri hangi ayda, hangi günler?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıtları tamamlandı ve adaylar 17 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak sınav için hazırlanmaya başladı. Bahar dönemi sınavlarını geride bırakan AÖF öğrencileri, iki aylık yaz okulu dönemini tamamlayarak sınavda bilgilerine güvenecek.

Kayıtlar 1-5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti ve yaz okulu 1 Temmuz - 17 Ağustos tarihleri arasında devam ediyor. Bu tarihler arasında AÖF'ye kayıtlı tüm adaylar, seçtikleri dersleri tamamlayarak sınava hazırlanma imkanı buluyor.

668A63D5C5232D302F46E0B9

AÖF Yaz Okulu Sınavı Ne Zaman?

Heyecanla beklenen AÖF yaz okulu sınavı, 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü tek oturumda gerçekleştirilecek. Sınav ile ilgili detaylı bilgiler ve sınav giriş yerleri, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi resmi web sitesi ve mobil uygulamasında duyurulacak.

AÖF Sınav Güne Yaklaşıyor

AÖF yaz okulu sınavına girecek adaylar, kalan süre içerisinde derslerini tekrar ederek ve deneme sınavları çözerek sınava hazırlanabiliyor. Ayrıca AÖF, adaylara sınavlara yardımcı olacak çeşitli kaynaklar da sunuyor.

AÖF yaz okulu sınavında başarılı olan adaylar, yaz okulu döneminde aldıkları derslerden başarılı sayılacak ve bu derslerin kredileri** genel ortalamalarına** eklenecek.

AÖF yaz okulu hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi resmi web sitesini (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim) ve mobil uygulamasını ziyaret edebilir veya AÖF öğrenci danışmanlık birimleri ile iletişime geçebilirler.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

  • AÖF yaz okulu sınavına girecek adaylar, sınav giriş belgelerini ve kimliklerini yanlarında bulundurmayı unutmamalıdır.
  • Sınavda kullanılacak kalem ve kurşun kalem gibi materyaller adaylar tarafından sağlanmalıdır.
  • Sınav sırasında kopya çekmek veya cep telefonu gibi elektronik cihazlar kullanmak yasaktır ve bu duruma yakalanan adaylar sınavdan diskalifiye edilebilir.

AÖF yaz okulu sınavına girecek tüm adaylara başarılar dileriz!

Editör: Mehmet Çetil