Ünlü şarkıcı Ankaralı Turgut, gerçek adıyla Turgut Karataş, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sanatçının kızı, babasının hastanedeki fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak sevenlerinden dua istedi. Fotoğraflarda Ankaralı Turgut'un sağlık durumunun oldukça kötü olduğu ve zayıfladığı gözlemlendi.

Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

Kızından Yardım Çağrısı

Turgut Karataş'ın kızı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Canım babam Ankaralı Turgut siz sevenlerinden dua bekliyorum" ifadelerini kullanarak babasının yaşadığı sağlık sorunlarına dikkat çekti. Kızının bu çağrısı, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı ve çok sayıda geçmiş olsun mesajı aldı.

640Xauto (20)

Önceki Sağlık Sorunları

Ankaralı Turgut, daha önce 2017 yılında KOAH rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Son durumunun ise 2017'dekinden daha ciddi olduğu belirtiliyor. Hastane odasındaki görüntüler, sanatçının sağlık sorunlarının ilerlediğine işaret ediyor.

640Xauto (21)

Editör: Havva Andırır