Trendyol 1. Lig’in 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü oynanacak önemli karşılaşmasında Ankara Keçiörengücü, Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik maç, ligin dördüncü haftasında büyük bir heyecan yaratıyor. Futbolseverler, bu maçın ne zaman başlayacağını ve hangi kanalda yayınlanacağını merakla bekliyor.

Maç Saat Kaçta Başlayacak?

Ankara Keçiörengücü - Boluspor maçı, 31 Ağustos Cumartesi günü saat 17:00’de başlayacak. Maçın bu saatte başlaması, futbolseverlerin günün erken saatlerinde önemli bir karşılaşmayı izleme imkânı bulmasını sağlayacak.

Maç Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Bu önemli Trendyol 1. Lig karşılaşması TRT Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak. TRT Spor, maçın geniş bir izleyici kitlesine ulaşmasını sağlayacak ve futbolseverlerin karşılaşmayı kaçırmadan takip edebilmeleri için ideal bir platform sunacak.

Boluspor’un Lig Performansı Nasıl?

Boluspor, sezon başlangıcında yaşadığı Iğdır FK mağlubiyetiyle sarsıldıktan sonra, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak moral buldu. Üçüncü hafta Esenler Erokspor karşısında elde ettiği 2-1'lik galibiyetle kendini toparladı ve 4 puanla ligde 9. sıraya yükseldi. Adana Demirspor karşısında alacakları olası bir galibiyet, Boluspor’un ligdeki sıralamasını daha da iyileştirebilir.

Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Keçiörengücü’nün Lig Performansı Nasıl?

Ankara Keçiörengücü, sezona Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalarak başladı. Ardından Bandırmaspor’a 2-1 yenilerek moral kaybetti. Ancak geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor karşısında 1-0 galip gelerek ilk galibiyetini elde etti. 4 puanla 8. sırada bulunan Keçiörengücü, Boluspor karşısında galibiyet arayarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Takımların Transferleri

Boluspor’un Yeni Transferleri
Bu sezon kadrosuna 9 yeni oyuncu ekleyen Boluspor, Ali Ülgen, Babacar, Enes Alıç, Işık Kaan Arslan, Kubilay Anteplioğlu, Onur Atasayar, Estrela, Sıraçhan Nas ve Eren Aydın ile anlaşma sağladı.

Keçiörengücü’nün Yeni Transferleri

Ankara temsilcisi Keçiörengücü, kadrosuna 17 yeni oyuncu kattı. Bu transferler arasında Mahmut Akan, Uğur Kaan Yıldız, Süleyman Luş, Arda Yılmaztürk, Recep Taşbakır, Oğuzhan Ayaydın, Emre Satılmış, Oğuzcan Çalışkan, Kerem Dönertaş, Yılmaz Basravi, Mehmet Erdoğan, Ali Dere, William Togui, Ramon, Kristal Abazaj, Eduart Rroca ve Steven Caulker yer alıyor.

Maçın Hakemleri Kimler?

Ankara Keçiörengücü - Boluspor maçının hakemliğini İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Oğuzhan Uğurlu yapacak. Yardımcı hakemler Oğuz Kağan Çalışır ve Emre Doğu olurken, maçın dördüncü hakemi ise Sinan Özcan olarak belirlenmiştir.
 

Editör: Havva Andırır