Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıtları 1 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla başladı ve 5 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecek. Adaylar, aof.anadolu.edu.tr adresinden online olarak kayıtlarını tamamlayabilirler.

Kayıt İşlemleri Nasıl Yapılır?

AÖF yaz okulu kayıt işlemleri için öncelikle aof.anadolu.edu.tr adresine giriş yapmak gerekiyor. Sistemde kayıt işlemleri için gerekli olan bilgiler ve gerekli belgeler yer almaktadır. Adaylar, gerekli bilgileri doldurduktan sonra ders seçimi yapabilirler. Ders seçimi tamamlandıktan sonra ise kayıt ücreti Ziraat Bankası'na yatırılarak kayıt işlemi tamamlanır.

2024 Üniversite Oryantasyon Eğitimi Nedir, Ne Zaman Yapılır ve Yeni Öğrenciler İçin Hangi Bilgiler Verilir? Oryantasyon Haftası Hakkında Merak Edilen Tüm Detaylar 2024 Üniversite Oryantasyon Eğitimi Nedir, Ne Zaman Yapılır ve Yeni Öğrenciler İçin Hangi Bilgiler Verilir? Oryantasyon Haftası Hakkında Merak Edilen Tüm Detaylar

Aöf Yaz Okulu Kayıt Tarihleri

Yaz Okulu Kayıt Ücreti Ne Kadar?

AÖF yaz okulu kayıt ücreti henüz kesinleşmedi. Kayıt ücreti, seçilen derslerin sayısına ve türüne göre değişiklik gösterecektir. Kesin kayıt ücreti bilgileri aof.anadolu.edu.tr adresinde ve Anadolu Üniversitesi AÖF danışma birimlerinde öğrenilebilir.

Yaz Okulu Sınavları Ne Zaman?

2024 yılı AÖF yaz okulu sınavları 17 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav tarihleri ve saatleri aof.anadolu.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

Öğrenci54545454

AÖF Yaz Okulu'na Kimler Katılabilir?

AÖF ön lisans ve lisans programlarına kayıtlı tüm öğrenciler yaz okuluna katılabilirler. Ayrıca, farklı bir yükseköğretim kurumuna kayıtlı olup da AÖF programlarından ders almak isteyen öğrenciler de yaz okuluna katılabilirler.

Mebden Gece Yarisi Mujdesi Haftada 1 Gun Ders Islenmeyecek Ogretmen Ve Ogrenciler Yasadi 56789101112Siniflar 1711566398422

AÖF Yaz Okulu'nda Kaç Ders Alınabilir?

AÖF yaz okulunda en fazla 5 ders alınabilir.

Daha Fazla Bilgi İçin

AÖF yaz okulu ile ilgili daha fazla bilgi için aof.anadolu.edu.tr adresini ziyaret edebilir veya Anadolu Üniversitesi AÖF danışma birimlerine başvurabilirsiniz.

Editör: Mehmet Çetil