ABD'de yaşama fırsatı sunan Green Card başvurularının tarihi merakla bekleniyor. 2025 DV Lottery olarak adlandırılan bu başvuru süreci, her yıl binlerce göçmene ABD'de yaşama, çalışma ve yerleşme hakkı tanımaktadır. 2025 yılı için Green Card başvurularının resmi olarak ne zaman başlayacağı henüz kesin bir tarih olarak açıklanmamış olsa da, genel olarak başvuru sürecinin her yıl Ekim ayında başladığı bilinmektedir. Başvurular, dvprogram.state.gov/ adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

1 Ekim 2024 altın fiyatları ne durumda? Gram altın ve çeyrek altın kaç TL oldu? 1 Ekim 2024 altın fiyatları ne durumda? Gram altın ve çeyrek altın kaç TL oldu?

Green Card Başvuru Şartları Neler?

Green Card başvurusu yapabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. Öncelikle, başvuranların doğum ülkelerinin DV Lottery programına katılan ülkeler arasında yer alması gerekmektedir. Ayrıca, adayların en az lise mezunu olmaları veya son 5 yıl içinde belirli bir meslekte en az 2 yıl çalışma deneyimine sahip olmaları beklenmektedir. Adayların, başvuru süreci boyunca doğru ve eksiksiz bilgi vermeleri büyük önem taşımaktadır.

Başvuru Süreci Nasıl İşliyor?

Green Card başvuru süreci, online olarak gerçekleştirilmektedir. Başvuru formu, resmi web sitesi üzerinden doldurulmalı ve gerekli belgelerle birlikte gönderilmelidir. Başvuruların kabul edileceği tarihlerde, sistemin yoğunluğuna dikkat edilmesi gerektiği için erken başvurular önerilmektedir. Başvuru tamamlandıktan sonra, adaylar, belirlenen tarihlerde sonuçların açıklanmasını beklemelidir.

Editör: Havva Andırır