Amasya'nın Suluova ilçesinde Toki Camii'nde yaşanan olay, görenleri şaşkına çevirdi. Cami tuvaletine giren bir şahıs, ellerini temizledikten sonra gözüne kestirdiği sabunluğu çaldı. Sabunluğu yıkayıp beline sokan hırsız, üstünü elbisesiyle kapatarak olay yerinden uzaklaştı.

Güvenlik Kameraları Anbean Kaydetti

Cami ve çevresinin 24 saat kamerayla izlendiği belirtilen levhayı fark etmeyen şahıs, güvenlik kameralarına yakalandı. Kameralar, hırsızın sabunluğu çalma anını saniye saniye kaydetti.

Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Mehmet Fatih Çangır nerede şehit oldu? Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Mehmet Fatih Çangır nerede şehit oldu?

Amasya Hırsızlık (3)

Şaşkınlık Yaratan Olay

Şeker Mahallesi Muhtarı Ömer Ceylan, olayın görüntülerini şaşkınlıkla izlediklerini belirtti. Cami cemaatinden Fatih Yağcı ise, "Diyecek bir şey bulamıyorum. Hırsızlık zaten çirkin bir iş. Bir de camiden olduğunda sözün bittiği yerdeyiz. Şaşkınız. Biz ne hale geldik böyle" şeklinde konuştu.

Amasya Hırsızlık (2)

Son Model Otomobille Kaçtı

Olay sonrası sabunluğu beline sokan şahıs, son model otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı. Görüntüler, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Amasya'da yaşanan bu ilginç hırsızlık olayı, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleriyle dikkat çekti. Hırsızın cesareti ve yöntemleri şaşkınlık yaratmaya devam ediyor.

Editör: Zeliha YAKUT