Konya Valiliğine atanan İbrahim Akın kimdir? Vali İbrahim Akın aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı? Konya Valiliğine atanan İbrahim Akın kimdir? Vali İbrahim Akın aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı?

Emekli Albay Alpaslan Canbaz, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan albay rütbesiyle emekli olduktan sonra Tekirdağ'ın Keşan ilçesine yerleşmişti. Emeklilik döneminde doğa sporlarına olan ilgisiyle tanınan Canbaz, Keşan Doğa, Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) Başkanlığı tarafından düzenlenen birçok etkinlikte aktif rol aldı. Alpaslan Canbaz, çevre bilinci ve doğa sevgisi ile tanınan bir isimdi.

Alpaslan Canbaz'ın Ölüm Sebebi Nedir?

18 Ağustos 2024 tarihinde, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Alpaslan Canbaz’ın kullandığı bisiklete, Keşan yönüne hareket eden bir TIR'ın arkadan çarpması sonucu ağır yaralandı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen 56 yaşındaki Canbaz, olay yerine çağrılan polis, jandarma ve sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Canbaz, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. TIR sürücüsü olay sonrası gözaltına alındı.

Editör: Havva Andırır