2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Almanya ile Danimarka arasında büyük bir mücadele yaşanacak. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı heyecanla bekliyor.

Maç Tarihi ve Saati

Almanya ile Danimarka arasındaki maç, yarın yani 29 Haziran 2024 tarihinde oynanacak. Karşılaşma, TSİ 22.00'de başlayacak. Bu saat dilimine göre Türkiye'deki futbolseverler, akşam saatlerinde büyük bir heyecanla ekran başına geçecekler.

Maçın Yeri ve Hakem Bilgileri

Almanya-Danimarka maçı, BVB Dortmund Stadı'nda gerçekleşecek. Maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Oliver'ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve Dan Cook yapacak.

Trabzonspor'un yeni transferi John Lundstram kimdir, nereli, kaç yaşında? Futbol Karıyeri Trabzonspor'un yeni transferi John Lundstram kimdir, nereli, kaç yaşında? Futbol Karıyeri

Televizyon Yayını

Maç, futbolseverlerin takip edebileceği önemli bir karşılaşma olması nedeniyle birçok ülkede canlı olarak yayınlanacak. Türkiye'de maçın hangi kanalda yayınlanacağı konusunda bilgi almak için yerel yayın akışları takip edilebilir.

Muhtemel 11'ler

UEFA'nın internet sitesinde paylaşılan bilgilere göre, karşılaşma öncesi Almanya ve Danimarka'nın muhtemel 11'leri şu şekilde:

Kaleci: Neuer
Savunma: Kimmich, Rüdiger, Schlotterbeck, Mittelstadt
Orta Saha: Andrich, Kroos, Musiala, İlkay Gündoğan
Hücum: Wirtz, Havertz
Danimarka Muhtemel 11'i:

Kaleci: Schmeichel
Savunma: Andersen, Vestergaard, Christensen, Kristiansen
Orta Saha: Norgaard, Eriksen, Hojbjerg
Hücum: Bah, Hojlund, Poulsen

Her iki takımın da güçlü kadrolarıyla sahaya çıkacak olması, maçın büyük bir çekişmeye sahne olacağını gösteriyor. Almanya ev sahibi avantajını kullanarak turu geçmek isteyecekken, Danimarka da sürpriz yaparak adını çeyrek finale yazdırmak için mücadele edecek.

Editör: Havva Andırır