Fatih Altaylı, Alkoçlar Otelcilik'in iflasına ilişkin olarak önemli açıklamalarda bulundu. Altaylı, şirketin tek bir tane bile şirketinin bulunmadığını belirterek, iflasın sadece bir şirket için alınmış bir karar olduğunu vurguladı. Ayrıca Altaylı, Alkoçlar'a ait kiralık otellerin onarımı ve renovasyonu için yüksek miktarlarda kredi alındığını ifade etti.

"SİYASİ YAKINLAR DEVREDE" İDDİASI

Altaylı, Alkoçlar'ın otel şirketine renovasyon gerekçesiyle ciddi miktarlarda kredi alındığını belirtirken, bu kredilerin alınması için siyasi yakınların devreye sokulduğunu ileri sürdü. Ayrıca Altaylı, kredilerin otellerin yenilenmesi yerine başka alanlara harcandığını iddia etti.

SED yardımı 2024 başladı mı, Mayıs SED ödemesi yattı mı? SED yardımı 2024 başladı mı, Mayıs SED ödemesi yattı mı?

"Bilerek isteyerek yapılmış bir tür kredi kaçırma ve kredi batırma operasyonu gibi görünüyor" İfadesi Fatih Altaylı, Alkoçlar Otelcilik'in iflasının uzaktan bakıldığında bilerek isteyerek yapılmış bir tür kredi kaçırma ve kredi batırma operasyonu gibi göründüğünü belirtti. Altaylı, iflas masasının doğru düzgün bir inceleme yapması gerektiğini ancak bunun yapılacağına dair umutlu olmadığını dile getirdi.