Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve eşi Nevbahar Koç'un çocukları Kerim Rahmi ve Leyla, Türkbükü açıklarında yaz tatili yapıyor. Koç çiftinin evliliklerinden dünyaya gelen Kerim Rahmi ve Leyla, Habertürk tarafından yayınlanan fotoğraflarda tatil keyfini çıkarırken objektiflere yansıdılar.

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

Ali Koç'un çocukları Kerim Rahmi Koç ve Leyla Sadberk Koç kimdir? 

Ali Koç ve Nevbahar Koç'un evliliklerinden Leyla Sadberk (18) ve Kerim Rahmi (16) isimli iki çocukları bulunuyor. Leyla 2006 yılında, Kerim Rahmi ise 2008 yılında dünyaya geldi. Türkbükü'nde geçirdikleri bayram tatilinde Leyla Sadberk ve Kerim Rahmi, yakın arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiriyorlar.

Tatil Görüntüleri ve Aktiviteleri

Kardeşler, babaları Ali Koç'un teknelerinde tatilin keyfini çıkarıyorlar. Fotoğraflarda, Leyla Sadberk ve Kerim Rahmi'nin ayrı ayrı teknelerde denizde vakit geçirdikleri görülüyor. Babaları Ali Koç'un teknesine botla giderken çekilen fotoğraflar, ailenin tatil aktivitelerine dair detayları ortaya koyuyor.

Ali Koç1-1

Koç Ailesinin Tatil Planları

Ali Koç ve ailesi, Türkbükü'nü tercih ederek yaz tatillerini deniz ve güneşin keyfini çıkararak geçiriyorlar. Tatil boyunca Kerim Rahmi ve Leyla Sadberk'in arkadaşlarıyla birlikte olmaları ve ayrı teknelerde vakit geçirmeleri dikkat çekiyor.

Editör: Havva Andırır