'ALAN'ın Yayın Tarihi ve Saati Ne Zaman Hangi Kanalda?

Hollanda, İspanya, Fransa, ABD, İtalya ve Almanya gibi ülkelerde büyük ilgiyle izlenen "The Floor" adlı yarışmanın Türkiye uyarlaması olan "Alan", artık Türk izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yarışma, ATV kanalında perşembe akşamları izleyiciyle buluşacak. İlk bölümü 13 Haziran Perşembe günü saat 20.00'de ekrana gelecek.

Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır? Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır?

ALAN Yarışma Programını Kim Sunacak Para Ödülü Ne Kadar?

Yarışmanın sunuculuğunu deneyimli oyuncu Oktay Kaynarca üstlenecek. "Alan" adını taşıyan yarışmada 100 yarışmacı yer alacak ve 100 farklı kategori bulunacak. Yarışmanın amacı, yarışmacıların rakipleriyle düello yaparak alanlarını genişletmek ve en büyük alana sahip olarak 1 milyon TL'lik para ödülünün sahibi olmaktır.

ALAN Yarışma Programı Formatı ve Kuralları Ne?

Yarışmada, sistemin rastgele seçtiği bir yarışmacı, çevresinde bulunan rakiplerinden birini düello yapmak üzere seçiyor. Düelloda yarışmacılar, genellikle görseldeki kişi veya nesneyi tanımlamaya çalışıyorlar. Doğru cevap veren yarışmacı rakibinin alanını kazanarak kategorisini genişletiyor. Ancak yanlış cevap durumunda rakip doğru cevabı bulana kadar aynı görsel ekranda kalıyor. Süresi biten yarışmacı eleniyor ve yarışmadan çıkıyor. Yarışmanın birincisi, gün sonunda en büyük alana sahip olan ve en fazla rakibi eleyen kişi oluyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız