Alan yarışması, birçok ülkede büyük ilgi gören ve reyting rekorları kıran bir strateji yarışmasıdır. Ünlü isim Oktay Kaynarca'nın sunumuyla atv ekranlarında yayınlanacak olan bu yarışmada 1 milyon TL gibi büyük bir ödül dağıtılacak. Alan yarışması, 13 Haziran Perşembe günü ATV'de başlayacak ve saat 20:00'de canlı olarak izlenebilecek.

Worldofturkiye4 26 260X160 (1)

Yarışmanın formatı oldukça ilginç ve rekabet dolu.

Sistemin rastgele seçtiği bir yarışmacı, çevresinde bulunan rakiplerinden birini düello yapmak üzere seçiyor ve seçtiği rakibiyle kategorisinde karşı karşıya geliyorlar. Yarışmacılar, görseldeki kişi veya nesneyi doğru tahmin etmeye çalıştıkları düelloları 45 saniye boyunca gerçekleştiriyorlar. Doğru cevap verildiğinde sıra rakiplerine geçiyor, yanlış cevap verildiğinde ise aynı görsel ekranda kalınıyor.

431-1

Ahu Tuğba'nın Cenazesi Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak? Kızı Anjelik Alejnatij'in 'Annemi Çürüttüler' Açıklaması ve Defin Tarihi Hakkında Tüm Detaylar Ahu Tuğba'nın Cenazesi Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak? Kızı Anjelik Alejnatij'in 'Annemi Çürüttüler' Açıklaması ve Defin Tarihi Hakkında Tüm Detaylar

"Pas" denildiğinde ise sürelerinden 3 saniye gidiyor ve yeni bir görsel ekrana geliyor.

Süresi biten yarışmacı eleniyor ve kazanan kişi düelloyla devam etmek istiyorsa alanındaki rakiplerinden birini daha seçerek yeni bir düello başlatıyor.

Alankapakx Min

Yarışmacıların amacı, en büyük alana sahip olarak günün birincisi olmak ve 100.000 TL gibi büyük bir ödül kazanmaktır. Eğer düelloyu kazanan kişi, elenen kişinin kategorisinde yarışmışsa, kazanan kişi elenen kişinin kategorisini alarak yarışmaya devam ediyor. En fazla yarışmacıyı eleyen de günün birincisi oluyor.

(1)-12

Alan yarışması, hem izleyicileri hem de yarışmacıları için büyük bir heyecan ve rekabet sunan bir formatla ekrana gelecek. Bu heyecan dolu yarışmayı izlemek için ATV ekranları başında olmayı unutmayın!

I-3

Birçok ülkede heyecanla takip edilen Alan yarışması Türkiye'de atv ekranlarında yayın hayatına başlayacak. 13 Haziran Perşembe günü başlayacak olan Alan yarışması 20:00'de ATV'de canlı yayınlanacak.

ALAN YARIŞMASI İZLE CANLI - ATV

.

Editör: Ali Çakar