Mehmet Sadi Binboğa, il binasında düzenlenen törende, görevi vekaleten yürüten Adnan Bayram'dan devraldı. Törene parti üyeleri ve yerel yönetim yetkilileri katıldı. Konuşmasında, görevi kendisine layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Binboğa, "Partimizin her kademesinde görev alıp teşkilatımıza hizmet etmeye çalıştım. Sayın Cumhurbaşkanı'mız, bu dönemde bizlere il başkanlığını layık gördü. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmet Sadi Binboğa, yeni dönemde Osmaniye'ye faydalı işler yapmayı hedeflediklerini vurguladı. "AK Parti olarak memleketimize faydalı işler yapmamız gerekiyor. Biz kapı kapı dolaşacağız. Elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu. Binboğa, partinin her kademesinde görev almanın gururunu yaşadığını belirtti.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde  İki Otomobil Çarpıştı: Kazada 7 Kişi Yaralandı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde İki Otomobil Çarpıştı: Kazada 7 Kişi Yaralandı

Adnan Bayram'a Teşekkür

Mehmet Sadi Binboğa, 7 aydır vekaleten görev yapan Adnan Bayram'a ve yönetimine de teşekkür etti. "Görev süresi boyunca partimize verdiği hizmetlerden dolayı Adnan Bayram ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. Adnan Bayram ise Binboğa'yı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Binboğa, görevi devraldıktan sonra ilk önceliklerinin teşkilatın güçlendirilmesi ve Osmaniye'nin kalkınmasına katkı sağlamak olduğunu belirtti. İl genelinde gerçekleştirilecek projeler ve parti çalışmalarının hız kazanacağını ifade eden Binboğa, "Osmaniye için birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız" dedi.

Parti Üyelerinden Destek Mesajları

Törene katılan parti üyeleri de yeni il başkanına destek mesajları verdi. Üyeler, Mehmet Sadi Binboğa'nın Osmaniye'ye ve partiye önemli katkılarda bulunacağına inandıklarını belirttiler. Tören, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Editör: Zeliha YAKUT