Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen Aile Destek Programı ödemeleri için son ay yaklaştı. Geçtiğimiz yıl iki kez uzatılan program, bu sene Temmuz ayında sona erecek. Peki, Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak?

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SON DAKİKA 22 EYLÜL 2024: Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri? SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SON DAKİKA 22 EYLÜL 2024: Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri?

Para 1 Mayıs Maaş Ödemesi

Aile Destek Programı Son Buluyor

Hane içi gelir durumuna göre farklılık gösteren Aile Destek Ödemeleri için son başvuru tarihi 31 Mayıs 2024 olarak belirlenmişti. Son olarak Haziran ayında uzatılan program, bu sene Temmuz ayında sona erecek.

Türkparası

Peki, Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yatacak?

Aile Destek Programı ödemeleri her ayın 15-31'i arasında hak sahiplerinin banka hesaplarına yatırılıyor. Temmuz ayı ödemesi de bu tarihler arasında gerçekleştirilecek.

Paralarfghjk

Ödeme Durumu Nasıl Sorgulanır?

Aile Destek Programı ödemelerinin durumunu e-Devlet sistemi üzerinden sorgulamak mümkün. T.C. kimlik numarası ile "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına giriş yaparak ödeme durumu hakkında bilgi edinilebilir.

Paralar123

Aile Destek Ödemeleri Uzatılacak mı?

Aile Destek Programı ödemelerinin uzatılmasına yönelik şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Programın sona ermesi ile ilgili güncel gelişmeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.

Editör: Murat Serdar Yıldız